Какво мъжете мислят за любовта и някои неща във връзките?

Харесват елегантността
29 фев 2020 23:00, Михаела Лазарова
18
Какво мъжете мислят за любовта и някои неща във връзките?
Снимка: istock

Когато говорим за любов и чувства, мъжете са също толкова сложни за разбиране, колкото жените. Въпреки че не го показват, те също преживяват моментите, страдат, задават си въпроси и имат хиляди мисли. Вижте как мъжете мислят за любовта и някои неща във връзките?

Стоят далеч от фалшивостта

Мъжете ценят честността, дори и да не го показват. Не харесват манипулациите, заблудите за това дали сте на диета и колко се храните, например. Дори и да успеете да ги заблудите в началото на взаимоотношенията ви, с времето те ще разкрият истинската ви същност, защото няма да можете постоянно да представяте себе си такива, каквито не сте.

Мислят повече за отхвърлянето

Страхът да не бъдат отхвърлени нашите чувства, които изпитваме е срещан и при двата пола. Въпреки това, мъжете мислят по-често за това. Един мъж би изпитвал притеснение и би премислял нещата отново и отново, докато най-накрая събере смелост да ви заговори, покани на среща, да започне да комуникира с вас в социалните мрежи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любов има. Вижда се в старост и немощ. Когато много от съзнанието и тялото се губи, ярките хубави чувства се помнят и буквално огряват човека.Аз не съм на тези години, но съм свидетел при вече много, много болни хора.Опитвате се да се самозалъгвате, да се показвате, че сте над, но любовта е изключително дълбочинно явление.
7
5
 
6
 
! Отговори
Първо направи анкета преди 4 години
с поне 1 000 жени и ги питай колко време им е нужно за клюки с приятелки, за сапунени сериали и за престой при фризьор и козметик. Това третото - грижите за красотата, вълнува не всички жени. Някои с напредването на възрастта престават да отделят време за козметични салони.Но времето за клюки и за сериали им е жизнено необходимо.Така че, не само мъжете имат нужда от време за себе си. Но от женска гледна точка, да се отделя време за спорт и мъжки приятелства, е подозрително и ощетява съпругата.
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Стоят далеч от фалшивостта", но ще си изкривят врата след всяка срещната кифла с кило грим по лицето и със силикон в пазвата.Мислят за отхвърлянето само ако са чувствителни или ако са егоисти в крайна степен, които, преди да започнат връзка, предварително преценяват до грам какво ще спечелят и евентуално какво може да загубят.Не от пола зависят изброените качества, а от характера и възпитанието на всекиго.
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Харесват елегантността? Само че всеки си има свои разбирания относно това що е елегантност.Искрени са? Я си помисли, авторке, колко излъгани момичета и жени познаваш? Същото важи и за качеството откритост. Подли и лицемерни мъже има колкото щеш.Жената да не се оплаква? А мъж мрънкало виждала ли си? Не можеш да вземеш думата от него. Не всички са такива, но мрънкащи мъже има и то много.
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жените мислят само колко пари ще му измъкне.
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжете мислят само едно кога ще им пусне.
2
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любов няма,а да си губиш времето нервите и парите с жени е безсмислено,накрая ще те предаде или ще те осъди за нещо както сега е масово в америка. Всеки за себе си поединично и това е. Хората вече не желаят връзки,четох за Япония, голяма част от момичетата и момчетата изобщо не желаят нито връзки нито секс.Същото се налага постепенно в сащ и европа. Всеки да се оправя както може сам
1
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любов има но не е за всеки ,най вече не е за простите хора ..